SKREVET: 24.07.2012 / KLOKKEN: 00:47


God kveld.

Nå har jeg ikke blogget helt siden første kvelden i Trondheim, desverre... Men jeg har vert veldig opptatt egentlig. Så at jeg hadde fått en kommentar der noen ville at jeg skulle forklare hva turen gikk ut på i det hele.. For det første så hadde vi planlagt at vi bare skulle til IKEA, men etterhvert så utforsket pappa litt osv.. Da fikk han lyst til Namsos som ligger et godt stykke utenfor Trondheim. Da tenkte vi alle at når vi først var i nærheten så kunne vi jo ta en snar tur innom Rock City (Namsos). Etter der igjen så var vi ganske nære Sverige, da bestemte vi oss for å ta turen dit neste..Og deretter ta turen til Trondheim,  IGJEN.

Fiksdal - Molde - Trondheim - Namsos - Sverige - Trondheim - Fiksdal

Vi lå i èn natt første dagen i Trondheim, to netter i Namsos, en snartur innom Sverige og deretter to netter i Trondheim.

Det første hotellet vi lå på var det beste av alle vi lå på, synest vi alle! Det var Comfort Hotel Trondheim, vi hadde rom 340. Hotell nummer to var Rica Rock Hotel Namsos, der bodde vi på rom 501. Det siste hotellet var Radisson Blu Hotel Trondheim, der bodde vi på rom 125.

  Kategori: Blogg Skrevet:24.07.2012, 00:47Kommentarer


Legg igjen en kommentar!


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


hits