Skrevet: 25.02.2012 Klokken: 23:58

Hei alle sammen!

I går var jeg bare lei av data. Jeg skjønner ikke hvordan. Jeg bare var det.

Så jeg startet å bake. Utrolig men sant! Så jeg baket brownies muffins. Ikke brownies fra pakke eller noe, bare en oppskrift som jeg prøvde. Farlig godt!

Desverre husker jeg ikke hva jeg gjorde, jeg vet bare at jeg gjorde en god jobb!


ononomnomnomSkrevet: 25.02.2012 Klokken: 20:11

Hei alle sammen!

Jeg trenger deres hjelp akkuratt nå. Mitt lille tantebarn har laget seg en sjokolade på nidar.no 

Så det jeg vil fram til er om dere kunne ha stemt på henne?♥ 


(Det står mitt navn, med Tuva har laget den)Skrevet: 25.02.2012 Klokken: 19:52

Hei!

Er du plaget med tørre hender? Her er løsningen! Mary Kay- SatinHands!!! Anbefalest  på det høyeste! 

Jeg er ofte plaget med tørre hender. Spesiellt om vinteren! Derfor anbefaler jeg dette produktet til deg med tørre hender. 


Det er håndskrubb til venstre og en krem som du skal bruke om natten. Den skal du påføre etter du har skrubbet hendene dine, da kan du smøre hendene dine med denne kremen også tar du på noen hansker som følger med.

Neste dag voila! Så har du silkemyke hender i 3-4 uker!Skrevet: 24.02.2012 Klokken: 01:12

BIK BOK (outfits)                                 
                                                                    

GINA TRICOT (simple)       

 

 

 

Selfølgelig er det flere ting jeg vil ha! MEN ikke fra disse butikkene. Dette var alt jeg ville ha fra disse to butikkene.Skrevet: 23.02.2012 Klokken: 22:56

Heia!

Beklager for at jeg ikke har blogget i dag. Grunnen til det er fordi jeg har vert ganske opptatt med forskjellige ting som ikke er vitsi å dele på bloggen. Hehhe, sorry for det. 

Vertfall. I natt overnattet jeg med Tirill igjen, det var skikkelig koselig! Vi lagde oss muffins, spilte Mari Cart og imens vi spilte Mario Cart så innså vi hvorfor de fleste roper når de ser på kamp osv.. hahaha, vi ble altfor dratt med i spillet! Tro meg. Og selfølgelig så på frustrerte fruer sesong 3...tror jeg? hehe.. Iallefall så var alle dagene kjempe koselig! Må gjentas mange flere ganger!

Så nå sitter jeg helt alene på mitt koselige og ryddige rom og ser på Sex and the city sesong 4!

(grunnen til at jeg påpekte ryddig var fordi det var j*vlig rotete isted, beklager men det måtte jeg nevne..lol)

 Skrevet: 22.02.2012 Klokken: 16:44

Hei hei alle sammen!

I natt så overnattet jeg med Tirill, jeg kom ikke dit før kvart på seks fordi jeg hadde et par venner på besøk. Vertfall, med en gang så satt vi oss ned på stuen og så på frustrerte fruer sesong 4 og 6. Og når klokken bikket 21.40 skrudde vi over på TV2 og så sesong 8. Rett etter frustrerte fruer så gikk vi på "stua til Tirill" for å spille WII... heheheh

Vi hadde det kjempe koselig! Jeg skal ligge her i natt også da, det blir jo koselig. Så i dag så skal vi lage brownies og starte på første sesongen av frustrerte fruer!

 

 Skrevet: 21.02.2012 Klokken: 12:42

Heisann!

Det gikk ikke lang tid før jeg ble frisk igjen! Deilig!!!! I dag drar jeg til Tirill å overnatter der, vi skal kose oss kjempe mye. Desverre blir det ikke blogging før jeg kommer hjem fra henne fordi de har ikke internett, i kveld skal vi se frustrerte fruer, bake brownies og kose oss. Jeg vet ikke hva vi skal gjøre i morgen, men alt vil ha en mening å blogge om! Jeg er så glad for at jeg slepper å bruke ferien min til å ligge hjemme å være syk.

Hva skal du i vinterferien?


Skrevet: 20.02.2012 Klokken: 19:57

Heisann!

Huff,  det kom som et sjokk at jeg skulle få spysjuka i vinerferien da, helt jæævlig. Beklager for banninga. Men det var tidligere i dag det var verst, for nå føler jeg meg mye bedre! Jeg har fått sove, dusjet og fått frisk luft. Nå er jeg bare stiv i kroppen og vondt i hodet. Men det går helt sikkert fint., det håper jeg på! 

Håper at alle får en fin dag videre! Skrevet: 19.02.2012 Klokken: 18:43

Hei hei!

Jeg beklager for at jeg har vert borte en god stund! Jeg har hatt det ganske vanskelig i det siste, derfor har jeg desverre ikke blogget! Godt å ha venner & familie! Hah, vertfall så har jeg fått nytt design og greier! Så har jeg overnatting av Tirill som skal ligge her i natt også. I morgen skal jeg overnatte med henne til Onsdag, diggdiggdigg. Da skal vi til hudpleieren, der skal jeg ikke gjøre så mye enn å vokse bryna!


I'm back in business people, brace yourself!

hits