Skrevet: 29.06.2012 Klokken: 15:14

Heisann!

Jeg og Tirill holder på å lage "Friend tag" video. For dere som ikke vet hva det er kan stikke innom youtube og søke på det. Jeg gidder ikke å forklare det, unnskyld folkens! Videoen vet jeg ikke når kommer, men snarest som mulig. Og ja, jeg sa på svarene på spørsmålsrunden at jeg kunne ha sminkevideo osv.. Men jeg har desverre ikke hatt tid til å lage det. Har vert ganske opptatt. Beklager.. Men jeg skal lage den etter "The friend tag" er opplastet!


Skrevet: 16.06.2012 Klokken: 14:46

Hei

I det siste har jeg testet ut forskjellige mascaraer.. Slik dere kan få vite hva som er et bortkastet og dårlig kjøp og hva som er verdt pengene! Jeg vet desverre ikke hva isse mascaraene koster, men de er ikke så dyr. Det vet jeg. Alle disse mascaraene kan du få kjøpt på nesten alle butikker! Blant annet, Cubus, Lindex, H&M osv.. Her er de. 

MEGA VOLUME COLLAGENE 24HR: Den er VELDIG klumpete, med en gang du tar den på så får du stygge øyenvipper. Det er IKKE fint. Det ser ut som du har klesjet på deg maange lag med tykk mascara fra skala 1-10 så gir jeg en 2er. Anbefalest ikke!

FALSE  LASH EFFECT MASCARA: Den er helt ok, den er egentlig ganske fin og naturlig når du har den på. Fra skala 1-10 så gir jeg en 8er. Anbefaler den.

VOLUME MILLION LASHES MASCARA: Utrolig bra!! Min er nesten tom nå, derfor kan jeg bruke en annen mascara (hvilken som helst) Og dra denne mascaraen over, da blir ikke vippene klumpete! Men den er også veldig pen når du også bruker den helt alene! Fra skala 1-10 så gir jeg en 10er! Denne anbefales sterkt og kan også brukes når den er tom! -Ta på en annen mascara, hvilken som helst, og dra denne mascara kosten over vippene etter du har tatt på den andre mascaraen - Og VIPS! Så har du nydelige og uslåelige vipper!

BUILD UP EXTRA VOLUME MASCARA: Denne er helt grei, den er penest når du bruker den alene - ikke sammen med andre mascaraer. Fra skala 1-10 så gir jeg en 6er. Anbefales litt! Helt grei.

BUILD UP EXTRA VOLUME MASCARA (2): Denne er ògså fra IsaDora, og heter det samme som den over. Sikkert samme type. Men denne her anbefaler jeg mer. Du får lengre og mer fyldige vipper. Denne bruker jeg til vanlig sammen med den snart tomme million lashes mascaraen. Fra skala 1-10 så gir jeg en 10er! Denne ligger på samme nivå som VOLUME MILLION LASHES MASCARA. Anbefales sterkt!


Håper denne anbefalinger av mascaraer var litt til hjelp, neste gang du skal på shopping for å kjøpe deg mascara så håper jeg du kjøper BUILD UP EXTRA VOLUME MASCARA (2) eller VOLUME MILLION LASHES MASCARA. De er de beste mascara kjøpene!Skrevet: 15.06.2012 Klokken: 12:22Skrevet: 15.06.2012 Klokken: 09:17

Heihei!

Nå holder videoen å laste opp, videoen ble så lang - derfor - tar jeg del 1 og del 2. Del en kommer snart, den varer i 7 minutter og 24 sekunder. Men jeg håper òg ønsker at dere liker videoen og at jeg svarte bra nok, jeg tror del 2 kommer senere i dag. Hvis ikke kommer den i morgen, da kommer også hverdag - sminkevideo! Isteden for å ha pittesmå innlegg for å holde dere oppdatert så kan dere heller like facebook siden til bloggen min - http://www.facebook.com/emmalovisebae.blogg.no 


Skrevet: 13.06.2012 Klokken: 19:56

Heisann alle sammen!

Svarene på spørsmålsrunden, kommer på video i morgen!

hits