Skrevet: 31.07.2012 Klokken: 23:05

Heisann!

Som noen av dere vet, men vertfall vennene mine vet så har jeg alltid vert en person som er besatt av å prøve å fjerne kvisene mine og få en fin hud. Jeg har veldig ofte dratt meg selv til legen og fått råd der. Jeg har prøvd vertfall over 10 forskjellige kremer. Jeg er seriøst besatt av kremer mot kviser og utbrudd. Såå.. Etter mine 2år med erfaring av de kremene jeg har prøvd så har jeg bestemt og dele mye med dere. Nå er huden min sikkert lei av å bli stengt inne av fult med krem..så ja. Den begynner sikkert å bli sliten, heh. Vertfall.. Så har noen av kremene funket. Jeg kommer til å forklare hvordan de funker, hvor de fåes kjøpt, når du bør bruke de og hvordan du bør rense huden din..osv.. Så hvis dere har  noen spørsmål eller noe om hud og slik så skal jeg svare på video til dere. 

HUSK Å KOMMENTERE OM HUD SPØRSMÅL HVIS DET ER NOE DERE LURER PÅ OM HUD!!


Skrevet: 24.07.2012 Klokken: 00:55

Heihei!

Da skal jeg ta kvelden, men den avslutter jeg alltid med en film! Fant ikke ut hvilken film jeg skulle se før jeg gikk inn på en venninnes blogg, altså Rebecka (www.raod.blogg.no) sin. Da hadde hun sett LOL på en eller annen side, så hun reddet igrunn kvelden min.. Hehe, takk til deg Rebecka. By the way, digger bloggen din ♥ Ta en titt innom bloggen hennes, det er verdt tiden! Suuper jente! Men, ja.. Så ville egentlig bare si godnatt! 

...........Godnatt!Skrevet: 24.07.2012 Klokken: 00:47

God kveld.

Nå har jeg ikke blogget helt siden første kvelden i Trondheim, desverre... Men jeg har vert veldig opptatt egentlig. Så at jeg hadde fått en kommentar der noen ville at jeg skulle forklare hva turen gikk ut på i det hele.. For det første så hadde vi planlagt at vi bare skulle til IKEA, men etterhvert så utforsket pappa litt osv.. Da fikk han lyst til Namsos som ligger et godt stykke utenfor Trondheim. Da tenkte vi alle at når vi først var i nærheten så kunne vi jo ta en snar tur innom Rock City (Namsos). Etter der igjen så var vi ganske nære Sverige, da bestemte vi oss for å ta turen dit neste..Og deretter ta turen til Trondheim,  IGJEN.

Fiksdal - Molde - Trondheim - Namsos - Sverige - Trondheim - Fiksdal

Vi lå i èn natt første dagen i Trondheim, to netter i Namsos, en snartur innom Sverige og deretter to netter i Trondheim.

Det første hotellet vi lå på var det beste av alle vi lå på, synest vi alle! Det var Comfort Hotel Trondheim, vi hadde rom 340. Hotell nummer to var Rica Rock Hotel Namsos, der bodde vi på rom 501. Det siste hotellet var Radisson Blu Hotel Trondheim, der bodde vi på rom 125.

  

Skrevet: 17.07.2012 Klokken: 22:06

Heii!

Jeg og Vibecke er på tur sammen! Vi er nå i Trondheim og skal søke turen videre til Namsos og Sverige! Dette blir kjempe koselig! Hotellet vi bor på nå er kjempe bra! God seng, bra kvalitet- OG bra bad! Det er ikke ofte!! hahah .. Vertfall her er en video til dere!

 Skrevet: 16.07.2012 Klokken: 22:26

Denne gangen har jeg gjort det annerledes, nå skal min bestevenn Vibecke svare på spørsmålene. JA, hun svarte riktig på alt! Håper HUN svarte bra nok for dere..Såå, ja.. Enjoy! Skrevet: 10.07.2012 Klokken: 21:37Skrevet: 10.07.2012 Klokken: 00:00

Heihei alle sammen!

I dag tenkte jeg at jeg kunne vise dere hvordan jeg sminket meg i dag, jeg filmet bare slik at dere kunne se hvordan jeg gjorde det da, jeg viste desverre ikke noen av tingene jeg bruke osv.. Men dere ser jo hvordan jeg gjorde det..såå... heh. Håper den ble liiiitt bra nok, og...jaa! Gled dere til "Må gjøre videoen" kommer!!

 Skrevet: 06.07.2012 Klokken: 02:06

Heisann!

På Tirsdag skal jeg & Vibecke på et kjøpesenter. Så vi vil ha flest mulig "to do". Kommenter så mye du kommer på! Vi skal filme, ja! Ikke spør om det. HUSK; Vi er på et kjøpesenter, så ikke ta ting som... Spis egg og kanel...og ting som det. Det er slike ting du kan gjøre når man har må gjøre video hjemme. Så husk, vi er på et kjøpesenteeeer! Kommenter myyye gøy! Og ikke glem å ønske oss lykke til! 


!KOMMENTER HVA VI SKAL GJØRE PÅ KJØPESENTERET!Skrevet: 05.07.2012 Klokken: 05:25

Heihei

Her kommer The friend tag videoen som jeg og Tirill laget sammen. Enjoy!

 Skrevet: 04.07.2012 Klokken: 03:55


Skulle farge håret mitt, alt ble det samme..Bortsett fra att stripene dro litt vekk..Ellers da? Skrevet: 04.07.2012 Klokken: 03:15

Heihei!

For ikke så altfor lenge siden så hadde jeg overnatting av to suuupre jenter, Vibecke og Tirill! Vi bestemte oss for å lage noen søte eye-looks. Så dette var det vi kom med......


Så fant vi selfølgelig på noen søte navn!


Fikk desverre ikke noen bedre bilder fra øynene til Vibecke og Tirill... Men her har dere mine 

 

Nå burde jeg legge meg, godnatt! 

 Skrevet: 04.07.2012 Klokken: 02:48

Heisann!

I dag tenkte jeg og Vibecke at vi skulle prøve noe nytt. Det gikk egentlig veldig bra. Ja, vi prøvde dip dye. Det gikk bra på hennes hår, men ikke mitt.. Buhu..Er av og til litt trist å ha mørkt hår. Menmen.. Slik er livet. VERTFALL..Jeg dip dyet håret til Vibecke, hun ville ha rooosa! Det gle ganske stilig! Men enda stiligere når det tørket! Vi prøvde det med konditorfarge! Enkelt og greit.
På dette bildet her var det ikke helt tørt. Hun har egentlig lysere hår, nermere blond.. Så det ble myye stiligere når det var tørt. (og i virkeligheten! )

hits