Skrevet: 18.09.2012 Klokken: 07:52

Heyhey alle sammen!

Må skynde meg å blogge akkurat nå - må rekke bussen.. Men jeg tenkte at jeg kunne slenge inn et lite innlegg i farta! Akkurat nå sitter jeg bare å spiser.. (nyttig infomasjon, by the way) I går var Rebecca med meg hjem fra skolen, det var utroooolig koselig! Vi hadde det kjempe morsomt, vi lo, tok bilder, fikset neglene våres og mye annet. I dag har jeg null planer, får heller ligge rett ut..Eller være flink pike og gjøre leksene mine.. Vi får se hva som skjer.
Hiohohohoh, se på klokka! Må stikke!!

 Skrevet: 17.09.2012 Klokken: 22:11

Heisann!

I dag var min gode venn Rebecca med meg hjem etter skolen, vi hadde det kjempe koselig - Ikke minst morsomt! Vi snakket, så litt på tv, lo, tok bilder òoooog KLARTE å lage mat! Det er ikke ofte! Selv om jeg elsker å lage mat... he he.  Tror ikke jeg har ledd så mye før, herregud. Ellers var skolen helt grei, egentlig.. Ingenting spesielt skjedde, som vanlig..

Skal prøve å blogge litt mer framover, det skjer ikke så mye i hverdagene mine. Blogger når jeg føler for det.


Skrevet: 16.09.2012 Klokken: 18:26

Heisann!

Nå har jeg fått tilbake kameraet mitt

Jeg har begynt på sesong èn - 90210! Har ikke kommet så langt, har egentlig nettopp startet, vertfall...Akkurat nå så sitter jeg bare her og ser på 90210! Love it! Prøver også å legge planer for hva jeg kan gjøre denne uken. Er avhengig av å gjøre noe hele tiden! Derfor bruker nes nesten hver søndag til å planlegge uken som kommer, i dag er en av de søndagene! Daff søndag - heldigvis. Er egentlig ganske motivert for skoledagene som kommer nå, vet ikke hvorfor men det er positivt! Go positive


Skrevet: 06.09.2012 Klokken: 21:12

Sommeren er over - og skolen har startet. 

Har ikke vert mye blogging på meg i det siste, beklager for det.. Har vert så ufattelig opphengt i twitter, he he. Menmen.. Har ikke gjort noe stort siden sist jeg blogget. Har vert på noen bursdager og litt slike ting! Ellers så har jeg ikke gjort noe.. Har fått en ny og flott start på skolen etter den lange sommerferien, har begynt i 9.klasse, ikke at det er så stort. Men ja.. Bestevenninna har endelig begynt på samme skole som meg, kjempe bra! Er så glad for det ♥ Og..Jeg har desverre ikke fått tatt skikkelige bilder i det siste, dere skjønner.. En eller annen gang i sommerferien overnatta jeg og Tirill med Vibecke.. Når Tirill skulle hjem klarte vi med et uhell og mixe kameraene våres..Slik at hun tok mitt og jeg tok hennes. Hennes er tomt for batteri og det er helt sikker mitt også. Men en eller annen gang snart som mulig skal vi få klart å bytta tilbake våre egne kameraer! Her kommer en liten kollasj av noen bilder jeg har tatt siden skolestart -med mobilen.  

hits